Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Наградиха генералния консул на Русия

Наградиха генералния консул на Русия

Генералният консул на Руската федерация във Варна Сергей Лукьянчук бе награден от кмета Иван Портних с почетен знак с лента. Поводът бе завършване на дипломатическата му мисия. Отличието бе и за приноса му в развитието на българо-руските отношения.

За нас бе чест и удоволствие да работим с генералното консулство на Русия. Благодаря за прекрасните съвместни инициативи. Направеното досега е основа за още по-добро бъдеще. Вярвам, че ще останете приятел на Варна, каза в обръщението си кметът Портних.

Варна ще остане завинаги в сърцето ми, каза в отговор Сергей Лукьянчук. Това е град, което се променя постоянно към по-добро. Благодарение на топлите и сърдечни взаимоотношения, тук се чувствах като у дома си. Работих с пълната си отговорност по време на моя мандат за развитие на двустранните връзки в областта на културата, науката, икономиката и спорта. Ценя много високо наградата, с която бях удостоен. Тя е много важна и заради факта, че е в навечерието на посещението на българския премиер Бойко Борисов в Русия. Всичко това е знак, че сътрудничеството между двете страни ще продължи да се развива, обобщи генералният консул. / Черно море

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники