Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Молдовци и украинци вдигнаха нивото по морето

Молдовци и украинци вдигнаха нивото по моретоснимка: standartnews.com

Молдовци и украинци напълниха българските курорти и вдигат нивото на осбужване в 4-зведните ни хотели, свидетелстват българските туристи в Слънчев бряг.

Кадрите в туризма и земеделието от страни извън ЕС идват у нас по облекчена процедура.

Те струват по-скъпо, защото осигуряваме транспорт и настаняване. Но носят по-високо качество на туристическия продукт и по-голямата удовлетвореност на клиентите. Затова възможността да привличаме работна ръка със специфични професионални умения е уникален шанс за увеличаване на икономическия потенциал на морските и зимните ни курорти, смятат хотелиерите.

Агенцията по заетостта издава разрешение за всеки чужденец. Според изискванията за прием, сезонните работници се разделят на две категории. Първата е за престой, не надвишаващ 90 дни, а втората - за над 90 дни. Максималната продължителност на престоя е не повече от 9 месеца в рамките на период от година. След това гражданинът на трета държава следва да напусне територията на страната членка и да се завърне в родината си. / Стандарт

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.