Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Само 6% от туристите в Слънчев бряг купонясвали, обяснява Валери Симеонов

Валерий Симеоновснимка: btvnovinite.bgВалерий Симеонов

Само 5,6% от хората отиват в "Слънчев бряг", за да купонясват. Всичко останало са семейства. Тази статистика посочи вицепремиерът Валери Симеонов в студиото на "Тази сутрин" по БТВ.

По думите му 27 г. в туризма са създавани едни порочни зависимости - между концесионери, общински съветници, собственици на хотели, хора които се опитват да злоупотребят с правилата заради по-големи печалби. "Исках да се сложи край на тези зависимости, затова се намесих, а не защото няма какво да правя през почивните дни", подчерта той.

Валери Симеонов каза, че никой не може да го обвини в защитаване на нечии интереси. "Не съм ходил само в "Бедрум" и "Какао", ходил съм и в заведение на Божо Кравата и в заведение на Митьо Очите. Ходил съм и в Свети Влас . Имаше едно шумно заведение "Планет", съответно съм взел мерки за там", коментира още Симеонов.

Шумни заведения в Созопол и Приморско също бяха ударени от твърдата ръка на закона и си понесоха санкциите, заяви Симеонов. По думите му всички хотелиери са на негова страна, с "изключение на 1-2 бройки".

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.