Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Ски сезонът в Банско започва на 16 декември

Ски сезонът в Банско започва на 16 декември

Ски сезонът в Банско ще бъде открит на 16 декември. Първите писти ще бъдат пуснати до края на седмицата, обяви маркетинг директорът на концесионера - Иван Обрейков. От два дни температурите позволяват оръдията да работят. Очаква се след като завали естествен сняг, да бъдат отворени и част от пистите с по-евтини карти.

Дни преди старта на зимния сезон туроператорите отчетоха 10% ръст на ранните записвания. Освен българи, интересът от Великобритания, Румъния, Гърция, Израел и Македония е огромен.

Голямата звезда, която идва за официалното откриване на ски сезона в курорта е рекордьорът в скоростните дисциплини за всички времена - Кристиан Гедина.

Той и петкратният носител на Световната купа Марк ЖирардЕли ще имат свои отбори, които ще се състезават, а 40 късметлии ще могат да попълнят тимовете на звездите.

И тази година, ново Audi A3 ще чака своя притежател на Бъндеришка поляна. Страхотният автомобил може да бъде спечелен в превърналата се в емблема за Банско игра „Ловци на съкровища”.

Освен с много игри, откриването в Банско ще бъде отбелязано и с много музика. За настроението на Бъндеришка поляна ще се грижат водещият Део, талантливата звезда Михаела Филева, балет „Нова” и DJ Спрайт. За първи път ще видим и впечетляващо барман шоу с коктейли-подаръци.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.