Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

България открива визови центрове в 16 града в Индия

България открива визови центрове в 16 града в Индия

Посланикът на Република България в Индия Елеонора Димитрова подписа от името на Министерството на външните работи на Република България договор с индийската аутсорсингова компания ВФС „Глобъл“.

Според договора ВФС „Глобъл“ ще разкрие центрове за приемане на заявления за визи за пътуване до България в 16 от най-големите индийски градове, което ще облекчи значително достъпа до визови услуги на желаещите да посетят страната ни индийски граждани. Това от своя страна се очаква да доведе и до значително увеличаване на броя както на туристическите, така и на бизнес пътуванията до България. Първите два визови центъра в градовете Делхи и Мумбай се очаква да отворят врати до края на ноември, а в останалите 14 града – до края на годината.

Договорът включва също така и безвъзмезден ангажимент от страна на ВФС „Глобъл“ за популяризиране на България като туристическа дестинация на индийския пазар. В него са разписани конкретни дейности, които ВФС „Глобъл“ ще изпълни с тази цел, като регулярно изпращане на информация до туристически агенции в мрежата на ВФС „Глобъл“, партньорство с медии, публикуване на информация в туристически списания, кампании в социалните мрежи и други. /БГНЕС

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.