Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Иван Костов: В еврозоната сега или оставаме в далечна периферия!

Иван КостовИван Костов

Силно подкрепям идеята на правителството да кандидатства за еврозоната, моментът е добре подбран. Бих могъл да помогна на българските политици в споровете с европейските комисари за това изпълнява ли България изискванията да влезе във валутния механизъм, заяви бившият министър председател на страната (1997-2001 г.) Иван Костов пред Bulgaria ON AIR.

Бившият лидер на СДС подчерта, че пред обществото има ясна визия - задълбочена европейска и евроатлантическа интеграция. Костов открои развитието на отбранителните способности на България, изтъквайки последните решения от КСНС при президента, влизането в Шенген и в еврозоната.

"Ако тя не бъде постигната България може да остане в далечна периферия на втора, трета скорост и т.н.", предупреди Иван Костов, визирайки плановете за влизане на България в еврозоната в максимално кратък срок.

"Добре би било политическите партии да вземат отношение към тези цели, за да стане сериозен дебат, който да обясни на хората с какво ще сполучат те", посочи гостът в предаването "Денят ON AIR" и добави, че зачестилите протести у нас са свързани с конкретни интереси.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
Последно променена вВторник, 23 Януари 2018 08:58
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.