Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Емил Караниколов: България има готовност да произвежда автомобили

Емил Караниколовснимка: btvnovinite.bgЕмил Караниколов

Министърът на икономиката Емил Караниколов се въздържа от коментари по темата за решението на германския автомобилен концерн „Фолксваген” за бъдеща инвестиция в страната, но заяви, че България има готовност да произвежда автомобили, съобщи БТА.

Работниците и бизнесът в България стигнаха до ниво, когато могат да правят цели автомобили, допълни пред журналисти министърът след участието си в конференцията на Българската петролна и газова асоциация.

Той изтъкна, че всеки стратегически инвеститор трябва сам да обяви за решението къде ще направи нови вложения и допълни, че скоро се очаква решението на Борда на директорите на компанията.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
Последно променена вВторник, 14 Май 2019 15:39
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.