Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Зам.-министър Борисов участва в отбелязването на 50 г. българско кисело мляко в Япония

Зам.-министър Борисов участва в отбелязването на 50 г. българско кисело мляко в Япония

Заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов участва в отбелязването на близо 50 г. партньорски отношения между „Мейджи“ и България. За мен днес е един освен знаков, но и златен ден за дипломатическото и икономическо сътрудничество между двете страни. Първите контакти с „Мейджи“ са започнали през 1970 г. и вече половин век имаме едни прекрасни делови партньорства. Това заяви заместник-министър Борисов по време на събитието организирано от „Мейджи“ по случай 50 г. от производството на българско кисело мляко в Япония.

Икономическият министър подчерта, че кампанията „Мейджи“ се явява като български посланик в страни от Азия. „Благодарение на добрите партньорски практики между двете страни, лицензионният договор за производство на българско кисело мляко се подновява вече половин столетие. Постоянните усилия и далновидната маркетинг стратегия на „Мейджи“ спомагат за популяризиране на българското кисело мляко не само в Япония, но и в почти всички азиатски страни и днес. С гордост можем да заявим, че милиони хора по света започват деня с кофичка българско кисело мляко“, каза още зам.-министър Борисов.

В заключение зам.-министър Борисов изтъкна, че силното търговско партньорство и сътрудничеството между „Ел Би Булгарикум“ и „Мейджи“ са пример за едно от най-позитивните и успешни партньорства в българската икономика. „То е добра индикация за изградено взаимно доверие и качествена приемственост в управлението на двете компании“, каза той.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.