Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Заместник - министър Борисов връчи пет сертификата за инвестиции в размер на 83 млн. лв.

Заместник - министър Борисов връчи пет сертификата за инвестиции в размер на 83 млн. лв.

Заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов връчи пет сертификата за инвестиции издадени по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Стойността на проектите е 83 млн. лв., като те ще разкрият над 500 нови работни места.

Икономическият заместник - министър връчи четири сертификата за инвестиция клас „А“ на „Каолин” ЕАД, „Никвец” ЕООД , Търговска лига- Глобален Аптечен Център АД и „Карготек България“ ЕООД , както и и един сертификат за инвестиция клас „Б“ на „Термо Про“ ЕООД.

Два от проектите ще бъдат осъществени в сферата на преработващата промишленост, два в здравеопазването и един в сферата на високотехнологични и интензивно базирани на знания услуги.

Заместник - министър Борисов подчерта, че се отчита положителна тенденция за увеличаване на броя и размера на проектите, осъществявани в страната, както от чуждестранни, така и от местни компании, което е доказателство за добрия бизнес климат. По думите му се работи и за допълнителни стимули за инвеститорите.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.