Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Борисов: Дадох сведения по 3 сигнала за заплаха, че някой ще го ям

Борисов: Дадох сведения по 3 сигнала за заплаха, че някой ще го ямснимка: btvnovinite.bg

"И трите сигнала, за които давах сведения, са за, че някой нещо чул. Че някой, когато правил крос, нещо говорил. Това са сигнали от 2009 до 2012 г. те са за заплаха, че някой ще го ям".

Това каза бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов след разпита в Главна дирекция "Национална полиция" (ГДНП). Той бе призован за снемане на сведения.

Борисов влезе и излезе от сградата на ГДНП на фона на скандирания в негова подкрепа и аплодисменти от симпатизанти на ГЕРБ. Бившият премиер заяви, че никой не е организирал протестиращите.

Протестът в подкрепа на Борисов е организиран от председателя на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки. Пред журналисти той коментира, че случващото се днес и през последните два месеца е абсурдно.

"Аз бях първата жертва на диктаторските методи на управление на Радев и неговата бухалка Бойко Рашков. Неслучайно подадох сигнал до Американското посолство и до представителството на Европейската комисия в България", каза той.

"Видяхме пряко вмешателство на служебния кабинет в изборния процес. Видяхме опит за изкривяване на вота на българските граждани. Финалът на този абсурд - викането на Борисов на разпит, бих нарекъл ненормално в страна членка на ЕС", допълни Стъки.

"Ако така ще се решават политическите битки, ако така ще се саморазправят управляващи със своите политически опоненти, ние се превръщаме в Беларус и спокойно можем да наречем Румен Радев българския Лукашенко", заяви още председателят на ММА федерацията.

По думите му атаката срещу него е започнала, когато е организирал протест пред президентството срещу Радев. / бТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.