Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Петима в ареста след спречкване и стрелба с газов пистолет в Слънчев бряг

Петима в ареста след спречкване и стрелба с газов пистолет в Слънчев брягснимка: bnt.bg

Петима мъже са прибрани от полицията след скандал и стрелба с газов пистолет тази сутрин в западната част на Слънчев бряг. Спречкването е станало пред хотел, в момента се изяснява на каква основа е било то, по първоначални данни спорещите групи не са от криминалния контингент.

Сигналът в полицията е получен около 6.20 ч. Последвала е бърза реакция и затваряне на входно-изходните артерии от комплекса. Двама от участващите в конфликта са задържани до бензиностация в района. Те са се придвижвали с джип "Рейдж Ровър". Други трима от замесените в инцидента са намерени в хотелска стая и отведени за разпит в РУ Слънчев бряг.

Случаят е решен, не може да се говори за престрелка, тъй като това прeдполага наличие на оръgие и от двете страни, коментира гл. секретар на МВР Георги Костов, който е в Малко Търново за оперативна среща с кметове от региона. Той уточни, че имало е пререкание между две компании като участниците „не за знакови фигури”. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники