Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Арестуваните полицаи – група за рекет

Арестуваните полицаи – група за рекетснимка: btvnovinite.bg

„Такса спокойствие” са събирали от заведения и търговски обекти петимата задържани полицаи от София. Това обяви зам.-главният прокурор Иван Гешев на брифинг пред столичното 4 РУ, където бяха задържани служителите на сектор „Икономическа полиция”.

Сред тях има и ръководен служител.

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов посочи пред журналисти, че сумите са били различни, като даже са били водени преговори между полицаите и собствениците. По думите му се е предлагало и спиране на започнали проверки.

Информацията за престъпната група е дошла от няколко канала, като Гешев посочи, че за част от рекетираните таксите са били непосилни и това ги е накарало да сигнализират.

„Хората, които трябва да защитават законността, осъществяват дейност, срещу която трябва да се борят”, коментира зам.-главният прокурор. / бТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.