Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Лекари забравиха пациентка в скенер, държаха я вързана 6 часа

Лекари забравиха пациентка в скенер, държаха я вързана 6 часа

Лекари забравиха пациент в скенер и дори го обявиха за издирване. Случаят е отпреди 10 дни в общинската болница в Павликени. 70-годишната Асенка Христова била изследвана за заболяване на белите дробове, след което - забравена, заключена и оставена да лежи в скенера в продължение на шест часа.

Дъщерята на пациентката случайно разбира, че майка й липсва от болницата. Лекарите също били в недоумение къде би могла да е отишла възрастната жена. И роднини, и лекари подават сигнал в полицията за изчезнал пациент. Започва акция по издирването й. Няколко часа по-късно Асенка е открита вързана за скенера и заключена в залата за изследвания.

От болницата уверяват, че престоят на пациентката в скенера за толкова дълго време не бил опасен за здравето, защото апаратът бил изключен. По настояване на роднините в епикризата е записано изрично, че жената напуска болницата, защото е била забравена в скенера. Близките са категорични, че ще съдят болницата. А 70-годишната Асенка Христова вече се лекува в болница в столицата. / Нова ТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.