Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Финландска верига за бързо хранене стъпва на българския пазар

Финландска верига за бързо хранене стъпва на българския пазар

Финландската верига заведения за бързо хранене "Хесбургер" (Hesburger) стъпва на българския пазар с две заведения - в Стара Загора и Ловеч в началото на следващата година. Това съобщиха от компанията за недвижими имоти "Колиърс", посредничила за сделката за един от имотите.

До края на 2017 г. пък се предвижда изграждането на още 4 заведения за бързо хранене, като общата инвестиция за тях ще е между 3 и 4 млн. евро , а в тях ще работят около 70 души.

От "Хесбургер" са решили да залагат на български доставчици на продукти и суровини. "Единствено основната съставка на нашите бургери , "Хесбургер" сосовете, ще бъде внасяна от Финландия. Тя се произвежда в собствената ни фабрика", заяви отговарящият за бизнес развитието на компанията Иева Салмела.

"Хесбургер" е финландски семеен бизнес, датиращ от 1966 г. с първи обект в Наантали. Днес "Хесбургер" притежава над 430 обекта във Финландия, балтийските републики, Германия, Русия и Украйна. Във веригата работят над 6700 служители. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
Последно променена вЧетвъртък, 03 Ноември 2016 17:24